Σύμφωνα με το καταστατικό της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού, συγκαλείται η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των Μελών της, στη  Λέσχη  Αξιωματικών  Ενόπλων  Δυνάμεων (ΛΑΕΔ),  την  Κυριακή  25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11.00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α.  Διοικητικός απολογισμός-Πεπραγμένα.

Β.  Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής. Απαλλαγή Δ.Σ. από ευθύνη προηγούμενου έτους.

Γ.  Προτάσεις-Προγραμματισμός δραστηριοτήτων έτους 2018

Δ. Ενημέρωση για τελευταίες εξελίξεις σε θέματα Ασφαλιστικού-Μισθολογίου και συντάξεων, καθώς επίσης και για δραστηριότητες της ΠΟΣ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ», σε «σχηματισμό» ροτόντες, ώστε αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση, στον ίδιο χώρο, να ακολουθήσει ένα ελαφρύ γεύμα, που θα μας δώσει την ευκαιρία να βρεθούμε μαζί, παλιοί και νέοι, φίλοι από τα παλιά, για να θυμηθούμε παλιές καλές εποχές ή δύσκολες στιγμές που περάσαμε λίγο-πολύ όλοι μας και να τα πούμε…. αεροπορικά!! Τέλος η εκδήλωση θα κλείσει με την κοπή της βασιλόπιτας.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις της ΛΑΣ όσων υπηρέτησαν στην Αεροπορία Στρατού, ενισχύει τους δεσμούς μας, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολές συγκυρίες, διότι ενωμένοι γινόμαστε πιο δυνατοί.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ όλους με χαρά, τόσο τα Μέλη μας, όσο και το συνάδελφο, εν ενεργεία ή εν αποστρατεία, που δεν έχει εγγραφεί ακόμα, για να γίνει Μέλος της ΛΑΣ.

Παρακαλούμε για δηλώσεις συμμετοχής στους Νικολόπουλο Βασίλειο, κιν. 6972717990, WIND *779900  ή   Αναστάσιο Παρασκευόπουλο,  τηλ. 6945374163,  WIND *774163  και στο e-mail της ΛΑΣ  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλους υγεία και το 2018 να είναι καλύτερο, πιο αισιόδοξο και πιο ευτυχισμένο, από τα προηγούμενα.

ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ