Σύμφωνα με το καταστατικό της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού, συγκαλείται η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των Μελών της, στη  Λέσχη  Αξιωματικών  Ενόπλων  Δυνάμεων (ΛΑΕΔ),  αίθουσα «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ», την  Κυριακή  27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11.00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:27/01/2019

α.   Διοικητικός απολογισμός-Πεπραγμένα.

β.   Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής. Απαλλαγή Δ.Σ. από ευθύνη προηγούμενου έτους.

γ.   Προτάσεις-Προγραμματισμός δραστηριοτήτων έτους 2019

δ.   Ενημέρωση για τελευταίες εξελίξεις σε θέματα Ασφαλιστικού-Μισθολογίου και συντάξεων, καθώς επίσης και για δραστηριότητες της ΠΟΣ.

ε.   Κοπή της βασιλόπιτας.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις της ΛΑΣ όσων υπηρέτησαν στην Αεροπορία Στρατού, ενισχύει τους δεσμούς μας, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολές συγκυρίες, διότι ενωμένοι γινόμαστε πιο δυνατοί.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ όλους με χαρά, τόσο τα Μέλη μας, όσο και το συνάδελφο, εν ενεργεία ή εν αποστρατεία, που δεν έχει εγγραφεί ακόμα, για να γίνει Μέλος της ΛΑΣ.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21.00,  έχει προγραμματισθεί στη ΛΑΕΔ, η «Βραδιά της Αεροπορίας Στρατού» (Χοροεσπερίδα) στην αίθουσα Τελετών (άνω όροφος). Η εκδήλωση αυτή, θα μας δώσει την ευκαιρία να βρεθούμε μαζί, παλιοί και νέοι, φίλοι από τα παλιά, για να θυμηθούμε παλιές καλές εποχές ή δύσκολες στιγμές που περάσαμε λίγο-πολύ όλοι μας και να διασκεδάσουμε, όπως εμείς ξέρουμε, αεροπορικά!!!

Παρακαλούμε για δηλώσεις συμμετοχής στους Νικολόπουλο Βασίλειο, κιν. 6972717990, WIND *779900  ή   Αναστάσιο Παρασκευόπουλο,  τηλ. 6945374163,  WIND *774163  και στο e-mail της ΛΑΣ  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλους υγεία και το 2019 να είναι καλύτερο, πιο αισιόδοξο και πιο ευτυχισμένο, από τα προηγούμενα.

ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ

Με εκτίμηση και σεβασμό