Λόγω των περιοριστικών μέτρων της Κυβέρνησης για τον «κορωνοϊό» (COVID 19), το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ, όπως οι προβλεπόμενες από το καταστατικό της Λέσχης ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και οι ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ των Μελών της, ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ για το έτος 2020.

Η ημερομηνία διεξαγωγής τους θα καθορισθεί με νεότερη ανακοίνωση εντός του 2021, αναλόγως των εξελίξεων του θέματος «κορωναϊού».

Η θητεία του παρόντος ΔΣ παρατείνεται μέχρι την εκλογή του νέου ΔΣ, όποτε διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες.

Τέλος παρακαλούμε για την κατάθεση της συνδρομής για το έτος 2020 (10 ευρώ) στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, αριθ. λογαριασμού 6609-109888-903, ΙΒΑΝ GR72 0171 6090 0066 0910 9888 903, (να αναγράφεται οπωσδήποτε το όνομα καταθέτη) και τη σχετική ενημέρωση της ΛΑΣ (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή του ταμία Κωνσταντίνου Παπαευαγγέλου (τηλ: 6937442669).

Με εκτίμηση και σεβασμό

Tο Διοικητικό Συμβούλιο