Η Λέσχη Αεροπορίας Στρατού, μετά από επαφή και συνεννόηση που είχε με τον Διευθυντή της ΔΑΣ/ΓΕΣ και τη Διοίκηση της 1ης ΤΑΞΑΣ, ενημερώθηκε ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν στα τρία αεροδρόμια της Αεροπορίας Στρατού (Στεφανοβικείου, Μεγάρων και Αλεξάνδρειας), από τις αντίστοιχες Μονάδες της, εορταστικές παιδικές γιορτές, για τα παιδιά των εν ενεργεία στελεχών τους, με διανομή δώρων και άλλες εκδηλώσεις.

Στις παραπάνω εορταστικές εκδηλώσεις μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά-εγγόνια των επιθυμούντων μελών μας, μετά από σχετική έγκαιρη ενημέρωση, ώστε να συμπεριληφθούν στο σχεδιασμό τους και γίνει ανάλογη προετοιμασία.

Κατόπιν αυτών παρακαλούμε όπως οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν:

α. Eνημερώσουν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της 27ης Δεκεμβρίου, τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Λέσχης  κ. Μανουσουδάκη Ρούσσιο, (τηλ: 6948205784), ή αποστείλουν email στη ΛΑΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με τα στοιχεία των παιδιών που θα συμμετάσχουν, των συνοδών τους και το αεροδρόμιο στο οποίο επιθυμούν.

β. Μέχρι τις 10:00 της 30ης Δεκεμβρίου, να έχουν μεταβεί για την εκδήλωση  στα αεροδρόμια που δήλωσαν, προσκομίζοντας συσκευασμένα τα δώρα των παιδιών, πάνω στα οποία να έχουν αναγράψει και τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο παιδιού).

Με νεότερες ανακοινώσεις μας, εφόσον απαιτηθεί,  θα ενημερώνεστε με επιπλέον πληροφορίες για τις εκδηλώσεις αυτές.

Θυμίζουμε τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να λαμβάνονται, για αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

    
Εγκάρδιες ευχές για Καλά Χριστούγεννα 
σε σας και τις οικογένειές σας.