Αγαπητά μέλη και φίλοι της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού,

Η Λέσχη μας, στα πλαίσια των δράσεων του τρέχοντος έτους έχει σχεδιάσει την οργάνωση και πραγματοποίηση χοροεσπερίδας, για τα μέλη, τους φίλους μας, τους εν ενεργεία συναδέλφους της Α.Σ. και τις οικογένειες τους, σε αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 20:30, με εκτιμώμενη επιβάρυνση συμμετοχής 25 ευρώ περίπου ανά άτομο, υπό την προϋπόθεση ικανοποιητικού αριθμού συμμετεχόντων.

Προκειμένου να διερευνηθεί η πρόθεση συμμετοχής στην υπόψη εκδήλωση και να αρχίσουν έγκαιρα οι απαιτούμενες προετοιμασίες (κέτερινγκ, μενού, εξασφάλιση καλλιτεχνικού προγράμματος κλπ), δεδομένης της επιφυλακτικότητας που υπάρχει σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και της γρίπης, που ταλαιπωρεί την κοινωνία μας, παρακαλούμε όπως μέχρι 20 Ιαν., επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Λέσχης κ. Μανουσουδάκη Ρούσσιο κιν. 6948205784 ή να μας αποστείλετε σχετικό email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), δηλώνοντας αριθμό ατόμων που θα συμμετάσχουν στην παραπάνω εκδήλωση.

Η μη επικοινωνία με ένα από τους προεκτεθέντες τρόπους, θα θεωρείται όπως είναι ευνόητο, ως αρνητική απάντηση.

Μετά τη συγκέντρωση και επεξεργασία των στοιχείων που θα συλλέξουμε, θα ενημερωθείτε με μεταγενέστερη ανακοίνωσή μας, για την πραγματοποίηση ή μη της εκδήλωσης.

Καλή, Ευλογημένη και Ευτυχισμένη Χρονιά.

Το ΔΣ/ΛΑΣ