Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η ΒΡΑΔΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ.  Την εκδήλωση διοργάνωσε η Λέσχη Αεροπορίας Στρατού (ΛΑΣ) και ήταν μια λαμπρή εκδήλωση, αντάξια της ιστορίας και του έργου της ΑΣ, όπου συμμετείχαν όλες οι γενιές των ιπταμένων, εν αποστρατεία και εν ενεργεία.  Από την Τάξη ΣΣΕ 1948 με τον πρώτο Διευθυντή ΔΑΣ Υπτγο εα Γεώργιο Φανή και τον αειθαλή  Ταξχο ε.τ. Γεώργιο Ροδόπουλο, μέχρι τους νεότερους των Τάξεων 2011  ΣΣΕ και ΣΜΥ, που είχαν πλημμυρίσει με ζωντάνια την κατάμεστη αίθουσα τελετών της ΛΑΕΔ .

Ιδιαίτερης αξίας και συμβολισμού ήταν η παρουσία ως προσκεκλημένου του Επιτίμου Α/ΓΕΣ Στγου εα Αλκιβιάδη Στεφανή, στον οποίο απονεμήθηκε ο τίτλος του ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ της ΛΑΣ, για τις συνεχείς προσπάθειες που κατέβαλε για την επιχειρησιακή αναβάθμιση και υποστήριξη του Όπλου της ΑΣ καθώς και την προβολή του ρόλου της στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον. Επίσης τιμήθηκε ο Διευθυντής ΔΑΣ/ΓΕΣ και Μέλος της ΛΑΣ Ταξχος Χρήστος Ηλιόπουλος για το έργο του στην επιχειρησιακή αναβάθμιση της ΑΣ και την ιδιαίτερη  μέριμνα του για το προσωπικό.  Παρευρέθηκαν  ο Διοικητής 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξχος Γεώργιος Μαντζουράνης, ο Διευθυντής ΓΕΣ/ΓΕΠΣ/ΓΑΠΕ-ΥΑ Ταξχος Γεώργιος Καϊμακτσής, ο Διευθυντής ΔΟΡ/ΓΕΣ Ταξχος Συμεών Θεοδωρίδης,  ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ Ταξχος Ιωάννης Παπαναγνώστου, ο Υποδιευθυντής ΔΑΣ/ΓΕΣ Ταξχος Γεώργιος Κουμεντάκος, πρώην Διευθυντές ΔΑΣ, μεγάλος αριθμός ε.α. και ε.ε. χειριστών και τεχνικών με τις συζύγους τους, σύσσωμο το ΔΣ/ΛΑΣ, καθώς και φίλοι της ΑΣ.

Η υπέροχη ορχήστρα της ΑΣΔΥΣ με τους εξαιρετικούς τραγουδιστές και την υπέροχη Ντόρα Σαμαρά, απογείωσαν το κέφι των παρευρισκομένων, οι οποίοι ξετύλιξαν τις χορευτικές τους δεινότητες!  Ευχάριστη παρουσία, το ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού πενταγράμμου και μέλος της ΛΑΣ, που μας μάγεψε με τη φωνή της, η Ρένα Μόρφη. Η πίστα φιλοξένησε τις χορευτικές φιγούρες των μελών και προσκεκλημένων, οι οποίοι ξεφάντωσαν μέχρι αργά, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη ΒΡΑΔΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ! 

Το ΔΣ της ΛΑΣ ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού για άλλες … «απογειώσεις»!!