Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι μετά τις κρίσεις 2020, οι Υποστράτηγοι της Αεροπορίας Στρατού αυξήθηκαν κατά έναν. Νέος Υποστράτηγος ο κ. Συμεών Θεοδωρίδης, ενώ διατηρήθηκαν οι τρεις υπάρχοντες κκ Ιωάννης Παπαναγνώστου, Χρήστος Ηλιόπουλος και Γεώργιος Μαντζουράνης, άπαντες Μέλη της ΛΑΣ.

Επίσης προήχθησαν στο βαθμό του Ταξιάρχου οι κκ Δημήτριος Σουλτανίδης, Ιωάννης Κουκούλης (Μέλη της ΛΑΣ) και Παναγιώτης Πολίτης, ενώ διατηρήθηκαν στο βαθμό του Ταξιάρχου ο κ. Γεώργιος Κουμεντάκος και τα Μέλη της ΛΑΣ κκ Χαράλαμπος Μπαντιμαρούδης και Γεώργιος Καϊμακτσής.

Σε όλους τους προαχθέντες η ΛΑΣ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια και εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους!! Σε όλους καλή συνέχεια!

Ευδοκίμως τερμάτισαν τη σταδιοδρομία τους ο Ταξίαρχος Ευστράτιος Γαϊτανίδης (προήχθη σε Υποστράτηγο εα) και ο Συνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Τερζίδης, Μέλη της ΛΑΣ.

Η ΛΑΣ τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν επιλέξουν να κάνουν.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία, αναγνωρίζει έμπρακτα πλέον, την σπουδαιότητα της αποστολής της Αεροπορίας Στρατού και το υψηλό επίπεδο των στελεχών της, διατηρώντας δέκα ανωτάτους αξιωματικούς του Όπλου, παρά τον μικρό συνολικό αριθμό στελεχών που διαθέτει. Το γεγονός αυτό τιμά την Αεροπορία Στρατού, αλλά δημιουργεί και επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες για τα στελέχη της.