Την Πέμπτη 20 Ιουλ. τρέχοντος έτους θα γίνει ο επίσημος Εορτασμός του Προφήτη Ηλία και της Ημέρας Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού στο Α/Δ Στεφανοβικείου, έδρα της 1ης ΤΑΞΑΣ με ώρα έναρξης της τελετής για την 20η Ιουλίου την 10:30.

Κατόπιν αυτών:

α. Όσοι επιθυμούν επιβίβαση στο λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει την ΠΕΜΠΤΗ 20 Ιουλ και ώρα 05:45 από την πύλη του 401 ΓΣΝΑ για το Στεφανοβίκειο, με αυθημερόν επιστροφή, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2023 στο μέηλ της ΛΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της ΛΑΣ Ρούσσιο Μανουσουδάκη, κιν. 6948205784, δηλώνοντας στοιχεία επικοινωνίας τους (Ονοματεπώνυμα - κιν. τηλέφωνο).

β. Όποιος επιθυμεί να παραστεί στις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα και στα τρία Αεροδρόμια της Α.Σ. θα πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με τα Γραφεία Ασφαλείας εκάστου Στρατοπέδου, προκειμένου να δηλώσει την επιθυμία της παρουσίας του στα παρακάτω τηλέφωνα (08:00 έως 13:00):

Α/Δ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: 1η ΤΑΞΑΣ/2ο ΕΓ: 2425062246

Α/Δ ΜΕΓΑΡΩΝ: 2ο ΣΥΑΣ/2ο ΕΓ: 2296082432 ή 2ο ΣΥΑΣ/ΚΕΠΙΚ: 2296080668 Ζητάμε σύνδεση με 2ο ΕΓ

A/Δ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΚΕΠΙΚ: 2333063998 Ζητάμε σύνδεση με 2ο ΕΓ.

Ακολουθεί το σχετικό μήνυμα του Υδντή ΓΕΣ/ΔΑΣ και μέλους της Λέσχης μας, Ταξιάρχου Χαράλαμπου Γούση και η πρόσκληση της εκδήλωσης:

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού,

Σας γνωρίζουμε ότι όπως κάθε έτος έτσι και φέτος στα αεροδρόμια του Όπλου μας θα εορταστεί ο Προστάτης της Αεροπορίας Στρατού, Προφήτης Ηλίας ο Θεσβίτης. Είναι αυτονόητο ότι οι πύλες των Στρατοπέδων μας είναι ανοιχτές για το σύνολο των συναδέλφων εν ενεργεία και εν αποστρατεία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσετε με τα Γραφεία Ασφαλείας εκάστου Στρατοπέδου, προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία της παρουσίας σας και να ενημερωθείτε πλήρως για το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Ο επίσημος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στο Α/Δ Στεφανοβικείου, έδρα της 1ης ΤΑΞΑΣ με ώρα έναρξης της τελετής για την 20η Ιουλίου την 10:30. Σημειώνεται ότι και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση για την «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού», θα συνδυαστεί με τον εορτασμό του Προστάτη μας.

Ειδικά για τα μέλη της Λέσχης που διαμένουν στην Αθήνα και επιθυμούν να παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Α/Δ Στεφανοβικείου, θα διατεθεί κατάλληλο μεταφορικό μέσο για την αυθημερόν μετακίνηση τους (αναχώρηση την 05:45 από την πύλη του 401 ΓΣΝΑ). Για τον έγκαιρο προγραμματισμό της κίνησης είναι απαραίτητο όπως μία κατάσταση με τα στοιχεία επικοινωνίας των συναδέλφων που θα χρησιμοποιήσουν το υπόψη Λ/Φ να περιέλθει στη Δνση έως την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2023 (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Χρόνια Πολλά στην Αεροπορία Στρατού.
Καλές Πτήσεις και Ασφαλείς Προσγειώσεις.

Με σεβασμό και εκτίμηση σε αγαπητούς συναδέλφους.
Χαράλαμπος Γούσης
Ταξίαρχος
Υδντής ΓΕΣ/ΔΑΣ
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΦHTH ΗΛΙΑ 23 1

ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΦHTH ΗΛΙΑ 23 2