μαρκοπουλος εικοναβασιλοπ

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, απέραντη θλίψη και ανείπωτο πόνο, σας ενημερώνουμε ότι ο Αντγος ε.α. Πέτρος Μαρκόπουλος, χειριστής Α/Φ και Ε/Π της Αεροπορίας Στρατού, πρώην Διευθυντής της Διεύθυνσης Αεροπορίας Στρατού ΓΕΣ και εκλεκτό και δραστήριο μέλος της Λέσχης μας, από της συστάσεώς της και εντεύθεν, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας.

Η Λέσχη Αεροπορίας Στρατού έγινε φτωχότερη και η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις καρδιές μας, αφού θα μας λείψουν το χαμόγελό του, ο καλός και μεστός λόγος του, αλλά και η ενεργή συμμετοχή του στις δραστηριότητες και τα πεπραγμένα μας, στοιχεία που θα μας συνοδεύουν και θα μας τον θυμίζουν πάντα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των μελών της Λέσχης μας, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του, με την ευχή, όπως ο Πανάγαθος Θεός τους δίνει δύναμη και παρηγοριά, αναπαύσει δε και τάξει την ψυχή του εκλιπόντος συναδέλφου μας, σε χώρα ζώντων και εν σκηναίς δικαίων.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023 και ώρα 10:00, από τον Ιερό Ναό του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών.