3ο ΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ:Εορτασμός του Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού Προφήτη Ηλία

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου προς τιμή του Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού Προφήτη Ηλία του Θεσβίτη στο 3ο ΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ τελέσθηκε Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας στο ομώνυμο Παρεκκλήσι των εγκαταστάσεων του στρατοπέδου παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων και του Δκτη της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγου Γεωργίου Βίνιου.

Μετά το Θείο Κήρυγμα από τον Σεβασμιώτατο Ποιμένα ακολούθησε λειτάνευση της Ιεράς Εικόνας στις εγκαταστάσεις του Α/Δ και κατέληξε πάλι στον Ι.Ν. του Προφήτη Ηλία.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση πιστών από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και αντιπροσωπειών Αξκων από τις γειτονικές Μονάδες όμορων Δήμων.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δκτης της ΣΣΜ Ταξίαρχος Αθανάσιος Βοσδακίδης, ο Δκτης της ΣΑΣ Σχης (ΑΣ) Δημήτριος Σουλτανίδης ο Υπδκτης ΣΑΣ Ανχης (ΑΣ) Νικόλαος Μπινιατίδης, ο Υπδκτης του 3ου ΤΕΑΣ Ανχης( ΑΣ) κ. Γεώργιος Καραφέζης, Ο Δκτης της Π.Υ. Αλεξάνδρειας Αντιπύραρχος Αμανατίδης Γιάννης,  απόστρατοι Αξκοι, ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Στέφανος Δριστάς, ο Πρόεδρος ΟΠΑΚΟΜ κ. Σάκης Παντόπουλος κά.